Bloggnorge.com // Penger online
Start blogg

Penger online

Bare enda et Bloggnorge – Gratis blogg-nettsted

Hva en god påske det har vært

Kategori: Ukategorisert | 0 kommentarer » - Skrevet mandag 17. april , 2017 kl. 09:42

Hva en god påske det har vært. Det er fint å være litt med familien og ha det gøy. Vi hadde ikke så mye penger til å reise, men hva gjør det når du har en nydelig familie å sosialisere med. Vi anser imidlertid å ta et lån, slik at vi kan ut og reise i høst. Eller kanskje er det mest meg når de andre er ikke så mye å låne penger.

Annonse:

css.php
Driftes av Bloggnorge.com - Lykke Media AS - hjemmeside og web design - PRO ISP
Denne bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk. Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse fra bloggeren. Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Tekniske spørmål rettes til post[att]bloggnorge.[dått]com.